top of page

Hitta till oss i Fässberg

BUSS

Det är enkelt att ta sig till oss med Västtrafik bussarna. Kom i håg att Hållplatsen ni ska stiga av på heter Fässberg Mölndal.

Vardagar går det bra att åka buss, men helger får man åka både spårvagn och buss.


Buss nr: 186 går från Heden till Frölunda Torg. Den går ungefär en gång i halvtimman och tar endast ca 20 minuter.

Buss nr. 751 går från Frölunda Torg till Mölnlycke Fabriker via Mölndals Station. Den går ungefär varje 8-20 minut. Och tar ca 20 minuter.


På helger åker man från Centralstationen i Göteborg mot Mölndals Innerstad med Spårvagn 2 läge A eller Spårvagn 4 läge C. Man stiger av på hållplats Mölndals Innerstad och byter till buss nr: 751 mot Frölunda Torg. Stig av på Fässberg Mellangård.


När ni stigit av bussen på Hållplats Fässberg Mölndal-är ni nästan framme. Då är ni på 

Frölundagatan. Nu återstår bara ca: 5 minuters promenad på lantlig grusväg. Se dig omkring-det finns tre lantgårdar på andra sidan den stora ängen. Oss hittar du längst in på den grusvägen som är alldeles till höger om PLANTAGENS infart. Det finns många skyltar vid vår grusväg. Se här till höger.Ja, ni ser vår gård på fotot här ovan. Och ni är varmt välkomna.


BIL

Adressen till oss är; Fässberg mellangård 7. 431 44 Mölndal.

Gå in på Google Maps och knappa bara in; Kattpensionat Secret Love så kommer en vägbeskrivning åt dig.

OM det inte gör det eller om det står "Unknown road"

Så knappar du in adressen; Frölundavägen 129. 431 44 Mölndal.

Kör till den adressen, då kommer du till Infarten till Plantagen i Mölndal. När du står alldeles vid deras infart så tar du grusvägen som är till höger och följ den grusvägen till slutet, ca 300 meter. Där finns vår gård. Välkommen!

bottom of page